Feiten over Opleiding Master of HRM onthuldMASTER OF HRM
Met de juiste personen op een geschikte plek wint ons moderne bedrijf in onze Nederlandse bekende- en diensteneconomie een concurrentieslag. Niet enkel de middelen en services tellen, maar bovenal het menselijk kapitaal kan zijn cruciaal. Dit betekent dat daar ons grote, strategische rol voor HR kan zijn weggelegd.

DOELGROEP


U dan ook heeft een afgeronde bacheloropleiding op dit gebied betreffende HRM of in een vergelijkbare richting en summier 5 jaar relevante werkervaring. Binnen uw bedrijf zit u op tactisch niveau en de werkgever stelt u in staat opdrachten op strategisch niveau te verrichten. Een Master HRM kan zijn absoluut interessant indien u dan ook HR-manager, senior HR-adviseur ofwel beleidsmedewerker bent. Ook zodra u dan ook werkt als (autonoom) consultant kan zijn deze HR Master een waardevolle investering.

TOELATINGSASSESMENT VOOR DE MASTER HR


Bezit u niet dit passende opleidingsniveau en wilt u toch deelnemen? Vervolgens doet u een toelatingsassessment. Bekijk meer over het assessment ofwel neem contact op betreffende een opleidingsmanager voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

MANIER VAN WERKEN


Gedurende de Master HRM doet u dan ook bekende op, krijgt u inzicht en ontwikkelt u dan ook vaardigheden die u wanneer strategische en ondernemende HR-professional versterken. U volgt 4 masterclasses waarin u literatuur bestudeert en Cursus Master of HRM van AvansPlus praktijkcases uitwerkt. Iedere masterclass sluit u dan ook af met ons individuele opdracht, gericht op de eigen bedrijf.

BUSINESS PROJECT HR MASTER


Een integrale toets bij elke masterclass met deze HR master is dit oplossen betreffende een bestaand vraagstuk. U dan ook zal in groepsverband een Opleiding Master of HRM HRM-geval aangrijpen bij de bedrijf met een over de mededeelnemers. Uiteindelijk levert u ons toepasbaar idee op, dus een bedrijf heeft hier regelrecht voordelig van. In een thesisfase betreffende de Master HRM zal u dan ook zo’n business vraagstuk zelfstandig onderzoeken, presenteren en verdedigen. In de thesis komt hr cursus online een inhoud over een hele master met bod en het uitgewerkte idee is daadwerkelijk geïmplementeerd in de bedrijf.

ERVAREN BEGELEIDING MASTER HRM DEELTIJD


Beleven docenten uit de praktijk en professoren betreffende ons bewezen staat van dienst begeleiden u hrm training dan ook tijdens de master human resources. Ze realiseren een passende vertaalslag aangaande wetenschappelijke ontwikkelingen naar gespecialiseerde en praktische vaardigheden en effectief gedrag. Een literatuur is grotendeels Nederlandstalig, maar verder gedeeltelijk Engelstalig.

MASTER OF HRM - AvansPlus - AVA003 HRM Infographic Hyperlink 8.20.18 by PlusCursus on Scribd


**Copyright van AvansPlus**

RESULTAAT


Na het afronden met de Master HRM beschikt u aan relevante kennis Zoekopdrachten gerelateerd aan cursus hrm en vaardigheden. U dan ook heeft een beroepshouding ontwikkeld waarmee u dan ook op managementniveau succesvol functioneert. U dan ook weet uw toegevoegde waarde in complexe managementvraagstukken en strategievorming te tonen. Organisatieontwikkeling en organisatieveranderingen kunt u dan ook succesvol implementeren. De HR-expertise wordt efficiënt ingezet teneinde te komen tot goedkopere performance betreffende uw collegas. Zo draagt uw strategisch HRM-beleid perfect bij met de organisatiedoelstellingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *